Základem TMC je komplex 3 přírodních složek – chitin, glukan a melanin – získaných z buněčných stěn léčivých hub pomocí speciálních metod a technologií. Každá z těchto 3 složek má veliký význam pro detoxikaci organismu a v této jedinečné kombinaci se jejich vlastnosti kombinují, multiplikují a vzniká tak zcela nový, přírodní a detoxikační (čistící) produkt pro lidský organismus.

TMC není ani ve velkých dávkách toxický a mohou jej užívat děti od 3 let. Při dlouhodobém užívání nemá žádné důsledky ani kontraindikace.
Běžné sorbenty vedou po určitou dobu užívání k nedostatku aminokyselin, minerálů a stopových prvků v těle.

Obsah

Obsah balení je 50000 mg a je navržen pro kúru 14 dní.

Dávkování

Dospělí: po jídle 500 mg (čajová lžička) 3krát denně
Děti od 3 do 15 let: po jídle 250 mg (půl lžičky) jednou denně. 1 balení, které obsahuje 50000 mg, by se mělo užívat pouze 7 dní, zbývající množství lze uchovat pro pozdější použití.
Zalijte do 200 ml vody, míchejte 1-2 minuty a poté vypijte. Upozornění
HMC je doplněk stravy, který může přispět ke zlepšení funkce vašeho těla použitím přírodních ingrediencí a nemůže nahradit správné lékařské ošetření nařízené lékařem.
Varování: Neužívejte s jinými léky – může to ovlivnit jejich účinnost. Interval mezi užíváním doplňku stravy a užíváním léků by měl být alespoň 2 hodiny.
Pokud jste těhotná, kojíte nebo užíváte nějaké léky, neužívejte tento produkt bez dozoru nebo dohledu svého lékaře. Uchovávejte mimo dosah dětí do 3 let a na přímém slunci. Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě.
Složení
TMC obsahuje 100% přírodní výtažky z léčivých hub.

Množství v 1 dávce

Proprietární směs léčivých hub
Obsahuje: Chitin, Betaglucan 1,3 a 1,6 a Melanin

500 mg
*
DV * Denní hodnota není stanovena
Další přísady: ŽÁDNÉ jiné přísady
TMC neobsahuje umělé příchutě ani sladidla, konzervanty, cukr, škrob, mléko, laktózu, sóju, vejce, glutamát, pšenici, droždí, stearát hořečnatý a je také bez GMO.
Všeobecná funkce
TMC obsahuje Chitin, který je strukturován v buněčných stěnách hub ve formě nejjemnějších microfibril, jemných vláken, vytvářejících prostorovou síť s obrovskou měrnou povrchovou plochou. V 1 gramu TMC tak může povrch chitinálních microfibril dosáhnout až 1000 m2, což vysvětluje jedinečnou sorpční schopnost chitinu použitého v TMC.
Chitin je bio sorbent se širokým, ale selektivním účinkem. Je to přírodní biopolymer, který ve své molekule obsahuje atomy dusíku, který má jedinečnou sorpční schopnost absorbovat toxiny a těžké kovy. Neodstraňuje však hlavní bioaktivní a stopové prvky a neinterferuje s metabolismem minerálů.
Chitin absorbuje prakticky všechny těžké kovy, radionuklitidy a toxické látky, ale neodstraňuje prvky důležité pro organismus, jako jsou aminokyseliny, minerály a stopové prvky. Právě tyto jedinečné vlastnosti chitinu vysvětlují účinnost použití přípravku při otravě játry, ledvinami, potravinami a drogami.
Běžné sorbenty způsobují v průběhu času nedostatek nezbytných aminokyselin, minerálů a stopových prvků v těle.
TMC obsahuje Betaglukany, které jsou jednou z nejsilnějších přírodních látek korigujících lidskou imunitu. Protirakovinné vlastnosti hub jsou způsobeny glukany a biopolymery, které jsou podstatnými složkami buněčných stěn hub.
TMC obsahuje silné Melaninové antioxidanty, které jsou velmi účinnými biologickými ochránci buněk před nepříznivými vnějšími a vnitřními vlivy. Díky přítomnosti velkého počtu paramagnetických center v jejich molekulách je melanin schopen neutralizovat volné radikály, které se vyskytují v živé buňce pod vlivem pronikajícího ultrafialového záření různých toxinů a enzymů patogenních bakterií.
Houbový melanin na rozdíl od zvířecího melaninu nezpůsobuje vedlejší účinky. Je částěčně absorbován v gastrointestinálním traktu a přenášen krví v těle, čímž chrání buňky před ničivými účinky volných radikálů.

ČIŠTĚNÍ ORGANISMU

Preventivní, nebo akutní léčba jakéhokoliv onemocnění by rozhodně měla začít všeobecným vyčištěním těla a následným pravidelným čištěním. To platí zejména pro obyvatele velkých měst a průmyslových oblastí a pro všechny, kteří žijí a pracují v podmínkách vysoké toxické zátěže, díky které se v těle produkuje, nebo hromadí velké množství toxinů.
Díky příjmu TMC je tělo jemně, ale důkladně očištěno, obnovují se všechny typy metabolismu, zlepšuje se výživa buněk a obnovují se játra, ledviny a další orgány.
V medicíně se správně předpokládá, že dobře fungující játra jsou zárukou dobré práce pro celý organismus. Játra čistí krev od toxických látek, ale když se tyto látky příliš hromadí, stávají se játra obětí toxinů.
TMC čistí krev od škodlivých látek, pomáhá obnovit játra a žlučovody a snižuje zátěž oslabeným orgánů. Je známo, že poškození jater je příčinou mnoha kožních onemocnění a alergických reakcí. TMC snižuje citlivost těla na všechny alergeny, inhibituje toxicitu léků a pomáhá obnovit funkci hluboce postižených jater.
Škodlivé účinky těžkých kovů se mohou vázat na životně důležité buněčné komponenty, jako jsou strukturální proteiny, enzymy a nukleové kyseliny, a mohou narušovat jejich fungování. Příznaky a účinky se mohou lišit v závislosti na kovu, nebo sloučenině kovu a na použité dávce. Dlouhodobá expozice toxickými těžkými kovy může mít obecně karcinogenní následky, může poškodit centrální a periferní nervový systém a mít špatný dopad na oběhovou soustavu. V následující tabulce jsou uvedeny typické prezentace spojené s expozicí některých z “klasických” toxických těžkých kovů jako je chrom (jiný toxický těžký kov), nebo arsen (metaloid).

Prv Akutní expozice
 ek obvykle den, nebo

méně

Kad
miu Pneumonitida (zánět

m plic)

Chronická expozice
 často měsíce, nebo roky

Rakovina plic
Osteomalacie (změkčení kostí)
 Proteinurie (nadbytek bílkovin v moči, možné poškození ledvin)

Průjem
 Horečka
 Zvracení

Encefalopatie (mozko Olo vá dysfunkce)

vo Nevolnost
 Zvracení

Gastrointestinální Chr krvácení

om Hemolýza (destrukce červených krvinek)

Akutní selhání ledvin

Nevolnost
Zvracení
Průjem
Encefalopatie
 Multi-orgánové efekty
 Arytmie

Bolestivá neuropatie

Stomatitida (zánět dásní a úst) 
 Nevolnost
Nefrotický syndrom (nespecifická porucha ledvin)

Neurastenie (neurotická porucha)
 Parageusia (kovová chuť)
 Růžová nemoc (bolest a růžové zabarvení rukou a nohou)
 Tremor

Anémie
Encefalopatie
Problémy s nohama a
rukama (ochrnutí)
Nefropatie (ledvinové onemocnění)

Plicní fibróza (zjizvení plic)
 Rakovina plic

Cukrovka
Hypopigmentace / Hyperkeratóza
 Rakovina

Rtu ť

Ars en

Přírodní detoxikační směs i pro podporu rekonvalescence a imunitu
TMC / Toxic Metal Cleaner

Zejména dnes, kdy mají někteří organismus oslabený po prodělaném COVIDu nebo ze stresu z ekonomických těžkostí či z důvodů psychické nepohody posledního roku, se vám bude určitě hodit.
Rychlý detoxikační efekt
První pozitivní čistící účinky můžete očekávat již po 10 dnech užívání
Co je doplněk stravy Toxic Metal Cleaner (TMC)

Biologicky aktivní doplněk stravy TMC obsahuje komplex složek extrahovaných z buněčných stěn vyšších hub. Jde o komplexní selektivní biosorbent pro čištění organismu a obnovu přirozené obranyschopnosti těla. Tento detoxikační biosorbent je celkem silný ale jeho účinek je velmi selektivní.

V čem je TMC jiný

Jeho selektivita spočívá v tom, že i při silném účinku neabsorbuje esenciální kyseliny ani hlavní biogenní minerály (vápník, draslík, sodík, hořčík apod.). Přípravek ani i při tak výrazném účinku neporušuje metabolismus minerálů.

Úkolem TMC je navázat a z těla odstranit skutečně jen ty škodlivé látky:

  • ·  Těžké kovy – olovo, rtuť, kadmium, vizmut, chrom, zinek atd.
  • ·  Radionuklidy – uran, plutonium, americium, curium, cesium, stroncium atd.

· Další toxiny a chemické sloučeniny, které jsou škodlivé zejména pro játra, ledviny a zažívací trakt, např. stabilizátory potravin, konzervační látky, plniva, barviva, přísady, dusičnany, dusitany a pesticidy, rafinované oleje apod. z nevhodné nebo nezdravé stravy

Na rozdíl od jiných přípravku, při jejichž užívání často časem dochází ke snížení obsahu důležitých makro a mikro živin, tento detoxikační prostředek neodstraňuje pro organismus důležité látky. HMC je navíc antioxidant a dokáže tak chránit buňky před agresivním působením volných radikálů na úrovni samotné DNA. Tip na využití
Použijte detoxikační směs TMC na čištění zubů, zejm. pokud máte právě vyměněné amalgámové plomby.
Užijte lžíci HMC při „otravě“ jídlem nebo po požití většího množství alkoholu
TMC zvyšuje imunitu
HMC je zároveň silný přírodní imunomodulátor. Budete-li jej užívat alespoň měsíc, lépe 2, dojde k významné obnově imunity. TMC přispívá ke zvýšení přirozené antivirové a antimikrobiální aktivity. Byly pozorovány účinky na inhibici růst bakterií Helicobacter pylori (častá příčina vzniku žaludečního vředu), Candidy i herpes virů. Na co je TMC vhodný
Mezi zdravotní problémy a stavy, kdy může TMC pomoci patří zejména
• zánět mízních uzlin různé etiologie
• úprava cholesterolu

• alergie
• onemocnění některých vnitřních orgánů (játra, žlučník, žaludek,

slinivka břišní, střeva, ledviny, močový měchýře, • onemocnění ORL

• bolesti svalů nebo usazeniny solí v kloubech
• dermatitida, akné a vředy
• radioterapie a po chemoterapii
• ke zmírnění některých nežádoucích účinků některých léků Proč je TMC tak výjimečný

Excelentní sorpční efektivitu v TMC zajišťuje speciální chitin. Chitin obsažený v TMC je ve formě nejjemnějších mikrofibril (můžeme říci nano). Tento chitin v buněčných stěnách hub tvoří prostorovou síť s velkou specifickou hustotou.

Vedle chitinu TMC obsahuje také velmi silné imunomodulátory beta-glukany a silný antioxidant melanin.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..