Frekvence esenciálních olejů

Všechno má svou elektrickou frekvenci, neboli vibrace. Potrava, tělo, dokonce i nemoce se dají měřit v magahertzech (MHz). Frekvence je definována jako měřitelná konstantní rychlost elektrického proudění mezi dvěma body.

Je zajímavé, že frekvence esenciálních olejů jsou jedny z nejvyšších. Vytvářejí prostředí, ve kterém nedokáží existovat bakterie, viry ani plísně a jejich vibrace jsou několikrát vyšší než vibrace bylin a potravin.

Esenciální oleje působí na několika úrovních:

  • vibrační
  • kvantové
  • čichové
  • spirituální

 

Esenciální oleje s vyšší frekvencí působí na emoční a spirituální rovině, a oleje s nižší frekvencí ovlivňují strukturální a psychické změny.

Frekvence zdravého těla, od hlavy až k patě, se pohybuje v rozmezí 62 až 78 MHz. Nemoc začíná na 58 MHz. Při testování frekvencí esenciálních olejů bylo například zjištěno: pokud člověk drží šálek kávy, jeho frekvence klesne během 3 vteřin z 66 na 58MHz. Trvalo pak tři dny, než se frekvence vrátila do normálu.

Další člověk vypil kávu a jeho frekvence klesla z 66 na 52MHz. Poté, co inhaloval čisté esenciální oleje terapeutické třídy, se jeho frekvence vrátila zpět na 66MHz, a to za pouhých 21 vteřin.

U dalšího člověka klesla jeho frekvence z 65 na 48MHz jen tím, že držel v ruce cigaretu. Když ji vykouřil, jeho frekvence klesla na 42MHz, na stejnou úroveň, kde začíná rakovina.

Další studie ukazují, že negativní myšlenky snižují naše frekvence v průměru o 12MHz. Pozitivní myšlenky je zvedají přibližně o 10MHz.

Bruce Tanio, z firmy Tainio Technology, který je vedoucím katedry zemědělství na Univerzitě Eastern Washington, vyvinul kalibrovaný monitor frekvencí (CFM), které použil k měření frekvencí esenciálních olejů a jejich působení na lidské tělo. Další takový přístroj používá Univerzita Johns Hopkins, kde se užívá ke studiu frekvencí ve vztahu k nemocem.

Frekvence potravin: zde záleží na tom, zda jsou čerstvé a jestli byly pěstované podle bio norem. Čerstvé potraviny: 20-27MHz, čerstvé byliny: 20-27MHz, sušené byliny: 15-22 MHz, zpracované/konzervované potraviny: 0MHz.

Esenciální oleje terapeutické kvality začínají na 52 a jdou až na 320MHz. Například růže: 320MHz, helichrysum: 181MHz, kadidlo: 147MHz, ravensara: 134MHz, levandule: 118MHz, myrha: 105MHz, heřmánek římský 105MHz, jalovec: 98MHz, santal: 96MHz, angelica: 85MHz, máta: 78MHz.

Esenciálních olejů je na trhu opravdu hodně, ale většinou nevalné kvality, vyrobené synteticky a ředěné alkoholem nebo jinými rozpouštědly. Při léčbě rakoviny je zapotřebí užívat pouze 100% čisté esenciální oleje, jinak nedosáhnete požadovaných účinků. Navíc je zapotřebí oleje každý týden obměňovat, ve správném poměru.

Robert O.Becker, M.D., autor knihy Elektřina těla (The Body Electric) říká, že lidské tělo má elektrickou frekvenci a ta do velké míry rozhoduje o zdraví člověka. Nicola Tesla pravil, že kdybychom dokázali eliminovat vnější frekvence, které působí rušivě na naše tělo, byli bychom daleko odolnější vůči nemocem. Dr. Otto Warburg, dvojnásobný laureát Nobelovy ceny a vítěz Nobelovy ceny za výzkum rakoviny, získal tuto cenu za zjištění, že lidské buňky mají elektrický náboj.

Je nepochybné, že některé frekvence dokáží zabránit vzniku nemocí a jiné dokáží nemoc zlikvidovat. Látky vyšších frekvencí ničí nemoce o nižší frekvenci.

Na základě  testů můžeme určit, které esenciální oleje by nejlépe pomohly obnovit naše zdraví. K olejům, které jsou vhodné  patří například: kadidlo, levandule, myrha, pomeranč, máta, rozmarýna a citronová tráva.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..